Ce este FERICIREA ?

Începând de la simplu la compus , Fericirea este un sentiment , este o stare trăită de noi când apare un zâmbet sincer pe obrajii plini de roșu , atunci când avem emoții . Fericirea este acel sărut de 33 de ani care zice un : ” bună dimineață ” . Și chiar dacă fericirea ia latura feminină , ea totuși se află la limită de a fi om . Fericirea este acea îmbrățișare primită , atunci când te simți trist . Și vezi cum se spală tristețea pe umărul lui și tot ce a fost mai rău a trecut . Ea este peste tot , în fiecare om există Fericire , chiar dacă e de minut sau de o săptămână .

Fericirea este , atunci când te trezești sănătos și simți că nu te doare nimic nu mai ai nici un buchet de boli și toate s-au dus și toate s-au spălat. Fericirea este atunci când mama te sună și glasul ei este fără griji și-ți povestește din plin cum a trecut ziua la țară , ce a făcut tata și unde s-a dus cățelul îndrăzneț . Aceasta este fericirea !

Omul nu se naște cu acest sentiment , el se naște gol și tot ce se lipește îl formează ca personalitate . El învață fericirea , atunci când mama îi cumpără jucăria dorită , când noaptea înfrântă balaurii prin somn , când așteaptă ora 18:00 că vine tata de la muncă .

Și se prinde bine fericirea , este cel mai frumos DOR , care se află în fiecare persoană adultă. Aș numi fericirea – dimineața când aștept să îți văd privirea , aici se limitează fericirea mea . Și dacă Ea ești Tu , atunci de ce nu pot să strâng fericirea mea în brațe ?

Și iată , fericirea nu se ține cu putere , ea se formează atunci , când ochii îndrăgostiți ale unui se scaldă în ochii ei albaștri atunci când se găsesc . Fericirea doare …

Este o urmare , dacă ai fost fericit numaidecât așteaptă dezamăgirea . Ea oricum vine , însă durata fericirii depinde de tine .

Eu am ales fericirea mea să fii Tu , însă cerul a fost mai puternic și norii de furtună au fost mânați rapid de vânt și am rămas doar cu amintirea ta .

Aseară am visat că fericirea mea cu Tine se află în altă lume . Acolo eram fericiți .

Fericirea e multă și totodată Una .

Și iată că am ajuns la o concluzie : Trăiești , deci ești FERICIT !🙌🦋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe